Schweig | Healthy Marketing | De kern
15989
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15989,page-child,parent-pageid-2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

De kern

 

Heb je medische en/of zorgprojecten waarbij je nog beter op patiëntbehoeften wilt inspelen? Zoek je naar nieuwe marketing-communicatiemogelijkheden?

De Kern

Je doet hard je best om goede dienstverlening te bieden aan patiënten. Is jouw dienstverlening onderscheidend genoeg en waardevol voor de patiënt? Voelen je klanten zich daadwerkelijk begrepen en gehoord? 

 

Positioneer jouw zorgorganisatie duidelijk in de markt, laat zien wie je bent, lever onderscheidende producten waar de patiënt zich erg goed bij voelt en zich begrepen en gehoord voelt.

Waar help ik je mee?

Van positioneringsvraagstukken tot keukentafel-gesprekken. Ik ondersteun in het ontwikkelen van een onderscheidende positie en onderscheidende producten en diensten die van echte waarde zijn voor de patiënt. 

 

Ondersteuning  in strategische marketing, patiënt-participatie, marketing-communicatie en bedrijfs-voering.

Hoe help ik je?

Grondig werk: waar draait het nu eigenlijk om? Goed luisteren naar zowel de opdrachtgever als de patiënt of de klant. Met simpele oplossingen komen en op een heldere manier communiceren.

 

 

Ik werk me snel in, ben strategisch en praktisch, flexibel inzetbaar, voor grote én ook kleinere projecten. Als ik maar het idee heb dat we samen werken aan het verbeteren van kwaliteit van leven.

Schweig | Healthy Marketing biedt marketing ondersteuning bij medische/gezondheidszorgprojecten met een Healthy Marketing aanpak waar zowel de klant als de aanbieder een beetje gelukkiger van worden.